Korr.com.tr: İnternetten yemek siparişinde farklı bir lezzet

Korr.com .tr

İnternetten yemek siparişi vermek konusunda kendine has bir yol seçen Korr.com.tr, güveçte pişirilmiş et yemekleriyle pazara farklı bir lezzet katıyor.

Kendine has bir tarzı olan Korr, yukarıda da bahsettiğim gibi sadece güveçte et yemeği sipariş edebileceğiniz bir e-ticaret sitesi. Öncelikle kırmızı/beyaz et veya balık seçimini yapıyor, ardından etinizin hangi baharat ve sebzelerle pişirileceğine karar veriyorsunuz. ​

Şu anda sadece İstanbul’da

Şimdilik sadece İstanbul’da 300’e yakın noktaya sipariş gönderen Korr’dan en az 1 kilogramlık (4-6 kişilik) yemek siparişi yapılabiliyor. Yemekler taş fırında ve güveç içinde pişiriliyor. Üstelik yemekle birlikte güveç de sizin oluyor.

Uygulama açısından farklı bir tarz deneyen Korr’dan henüz sipariş vermiş değilim ama biraz ilerlediğimde yemek seçim süresinin hazır yemek siparişi vermekten uzun sürdüğünü pekala görmek mümkün.

Korr et yemek siparisi

Zira yemeğinizin tuzunu dahi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu da sürecin biraz uzamasına neden oluyor. Diğer yandan bir iki siparişten sonra veya hazır tarifler sayesinde bu sürenin azalacağını söylemek de mümkün.

Türkiye’ye yayılmayı planlıyor

Korr’un kurucusu İsa Güçlü, bir yıllık bir teorik ve teknik hazırlıktan sonra bu ay içinde projeyi hayata geçirdiklerini paylaşıyor. Et ve ürün seçiminde hassas davrandıklarını, şimdiden bazı müdavimler edindiklerini ve Türkiye geneline yayılmak istediklerini de ekliyor.

Ülkemizde internetten yemek siparişi vermek oldukça popüler ama Korr.com.tr’nin pazara farklı bir lezzet kattığı oldukça net. Ne kadar başarılı olacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Merak edenler için sipariş fiyatının 100 TL civarında tuttuğunu da ekleyeyim ama yapacağınız seçime göre bu fiyatın değişken olacağını tahmin edersiniz.

 


TOP

Kıbrıs web Tasarım