HTML5 Oyun & Banner

Zengin görünümlü ve animasyonlu reklam teknolojisi !

flash-designReklamın amacı, hizmeti yada ürünü en doğru şekilde, en akılda kalıcı ve daha anlaşılır bir şekilde vurgulayarak göstermektir.

HTML5 Banner Tasarım Nedir?

HTML5 Banner Tasarım, grafik ve animasyonlar ile zenginleştirilmiş görselliğin ön plana çıktığı bir tasarım şeklidir.

HTML5 Banner Tasarımlar, ziyaretçilerinize görsel açıdan zengin, interaktif ve etkileyici bir tasarım sunar.

Neden HTML5 Banner?

Biliyorsunuz ki, daha önceleri sadece flash tasarımlar sayesinde Web siteleri daha görsel ve daha ilgi çekici olmaya başlamıştır. Ancak mobil cihazların kulllanımının artması ve Flash teknolojisini desteklememesi flash kullanımını daha aza indirmiştir. İşte bu yüzden Flash'ın yerini HTML5 almıştır ve aynı şekilde animasyonlar hazırlanabilmekte ve bu sayede hazırlanmış Web sayfaları ziyaretçilerin ilgisini çekmekte ve bu sayede firmanızın prestijini arttırmaktadır.

Bu artış satışlarınızı olumlu yönde etkilemektedir.

HTML5 ile Neler Yapılabilir?

Asıl soru burada HTML5 ile neler yapılamaz olmalıydı. Düşünebildiğiniz herşeyi Html5 teknolojisi ile tasarlamak mümkün, Görünüm Tasarım bu hayallerinizi gerçekleştirmek için burada hizmetinizde.

HTML5' in Artıları

HTML5 Banner tasarımlar sayesinde aklınıza alabileceğiniz her türlü video oynatıcılar, animasyon, hareketli görseller, butonlar, fotoğraf galerileri vb... bir çok uygulama yapılabilir.

Flash ile yapılan tasarımlar, diğer yapıdaki Web sitelerine göre çok yer kaplamaktadır. HTML5 sayesinde bu boyut minimum seviyeye düşerek sayfaların ve animasyonun daha hızlı bir şekilde açılmasını sağlıyoruz.

Üstelik Flash Tasarımlardaki diğer bir dezavantaj; Arama motorları tarafından performansının düşük olmasıdır. HTML5 Banner kullanıldığı takdirde bu eksikliği gidermiş oluyorsunuz.

HTML5 Web Sitesi Tasarımı

HTML5 ile yapılmış göz alıcı ve çok hareketli bir Web Sitesi istiyorsanız. Bizimle iletişime geçiniz.

Dinamik HTML5 Tasarımlar

Bütün herşeyiyle HTML5 olarak hazırlanan bir Web sitesi istenilirse dinamik hale getirilebilir. Daha önceden de bahsettiğimiz içerik yönetim sistemleri sayesinde, Web sitenizi devamlı olarak dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Fiyatlar

Fiyatlar projenin yapısına göre farklılıklar göstermektedir. Lütfen bize İletişim Formunu doldurarak ulaşın.

Biz de size, en uygun fiyatı çıkartalım ve en yüksek kalite anlayışımızla, en doğru hizmeti verelim.

HTML5 Oyun

İstediğiniz konu ve konsept dahilinde size özel oyun geliştirebiliriz. Ayrıca dilerseniz iOS ve Android yazılımı ile mobile cihazlarda çalışmasını sağlayabiliriz.

Örnek:

oyun2

HTML5 Reklam

Hiç şüphesiz, Web üzerindeki reklam araçları içinde en üst sırada yer alan HTML5 Banner Reklam teknolojisi ile yapılan reklamlardır.

Reklamın amacı, hizmeti yada ürünü en doğru şekilde, en akılda kalıcı ve daha anlaşılır bir şekilde vurgulayarak göstermektir.

Sadece sabit bir resim ile gösterilen reklam hiç kimsenin dikkatini çekmez. Reklamınız veya Web siteniz içinde kaybolur.

Halbuki html5 banner (hareketli görsel) ile yapılan reklamlar insanların dikkatini çekerek, verdiğiniz reklamın hakkını alırsınız.

Örnek vermek gerekirse, hangi profesyonel ve kurumsal bir Web sitesine girdiğimiz anda anasayfada ilk göreceğiniz şey hareketli görsellerdir. HTML5 Teknolojisi Reklam tanıtımları için biçilmiş kaftandır.

 

Tags: html5birwebbanneriledahaşekildeflashreklamtasarımtasarımlarsayesindeteknolojisihareketliolarakgörselçokyapılanhizmetisitesi
TOP

Kıbrıs web Tasarım