iPhone için akıllı telefon rehberi uygulaması: Humin

Screen-Shot-2014-08-16-at-09.03.43-367x253iPhone için geliştirilen mobil uygulama Humin, akıllı telefonlarımızın en temel özelliği olan arama yapma ve telefon rehberi gibi klasik özellikleri daha da ileriye taşıyor.

Size iPhone’unuz içerisinde akıllı bir telefon rehberi özelliği sunan Humin ile kişi listenizdeki herkesi hatırlamanız için özelleştirilebilir bir telefon rehberini size tanımlıyor. Numarasını yeni aldığınız insanları, bugüne kadar rehberinizdeki kişilerin telefon numaralarını Humin aracılığıyla özelleştirebiliyorsunuz. Aslında özetlemek gerekirse Humin, alfabetik sıradaki kişi listenizi çok daha sosyal bir hale getiriyor.

Ocak ayında beta yayınına başlayan Humin, toplamda 20 bin kişinin katıldığı beta süresinin ardından, AppStore’daki yerini aldı ve şu anda indirilebilir durumda. Humin CEO’su ve kurucu ortağı Ankur Jain’e göre beta sürümüne pek çok etki alanı sahibi kullanıcıdan, lise öğrencilerine kadar değişik profildeki insanlar katıldı.

Henüz Android versiyonu bulunmayan Humin uygulamasının Android için de beta test aşamasının kısa zamanda başlayacağını belirtelim. Humin’in iOS versiyonu Türkiye App Store’una henüz açılmamış, uygulamayı ABD App Store’unu kullanan kullanıcılar buradan indirebilir. Hemen aşağıdan ise Humin’in bazı özelliklerinin nasıl kullanım alanları olabileceğini gösteren tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.


TOP

Kıbrıs web Tasarım